Stijl studio 4 is sinds april 2017 een gecertificeerd House of KIKI stylist.

 

 

 

 

 

 

 

Waarom verkoopstyling?

Als u uw huis gaat verkopen is het van belang dat een zo breed mogelijk publiek geïnteresseerd raakt in uw woning. Een breed publiek een positief eerste beeld geven van uw woning vergroot de verkoopkans. U heeft vast wel eens gehoord van de term 'over smaak valt niet te twisten'. Een woning met een uitgesproken interieur smaak leidt vaak tot een beperkt aantal geinteresseerden. Stijl Studio 4 kan ervoor zorgen dat de woning 'verkoop proof' wordt gemaakt met vaak minimale ingrepen. U zit tenslotte niet te wachten op enorme uitgaven, ten goede van de te verkopen woning, terwijl uw geld in uw zak brandt om de nieuwe woning naar uw hand te zetten toch? Maar realiseert u zich ook dat een woning, onnodig lang, op de markt vaak leidt tot torenhoge dubbele maandlasten?

Het is bewezen dat huizen gestyled voor de verkoop vaak sneller verkocht worden. De eerste 6 weken, van uw te verkopen huis, moeten de meeste kijkers trekken. Als u de woning instapklaar en sfeervol presenteert, heeft u de meeste kans op een snelle verkoop. Stijl Studio 4 heeft de tips in huis om uw huis om te toveren tot een gangbaar en goed te verkopen object. De unieke 'hands on techniek' die Stijl Studio 4 zichzelf eigen heeft gemaakt tijdens de House of KIKI opleiding verkoopstyling, bespaart u veel kopzorgen!

 

Werkwijze

Tijdens een intakegesprek maakt Stijl Studio 4 de balans op. Wat zijn de focuspunten van de woning? Op welke unieke en fraaie zaken moet de focus liggen tijdens de presentatie van de woning? Welke zaken dient nog aandacht aan besteedt worden? Denk aan een niet uitnodigende hal of een studeerkamer waar zoveel rommel staat dat de ruimte klein lijkt; daar prikken niet alle huizenkijkers doorheen! Samen doorlopen wij uw gehele huis, van de hal tot aan de zolder. Zelfs de uitpandige berging wordt niet vergeten. Er zijn vast en zeker punten van aandacht waar u zelf mee aan de slag kunt. U krijgt een overzichtelijke beschrijving van de overeengekomen punten die u zelf aanpakt. Stijl Studio 4 kan dan de puntjes op de 'i' zetten qua styling. Daar maken wij, in overleg, een afspraak voor. Na de styling wordt er een fotoreportage gemaakt van 20 à 24 foto's die u kunt gebruiken voor het presenteren van uw woning.

 

Open huizendag

Verkoopt u uw huis zelf? Ook dan kunnen wij u een handje helpen! Denk aan een functie als gastvrouw. Tijdens de rondleidingen kunnen wij de potentiele verkoper tips geven voor eventuele verbouwwensen. Wellicht trekt dat die ene koper over de streep!

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd bellen en mailen!

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerstvolgende

NVM Open Huizen Dag is op

Zaterdag 30 september 2017

Op deze dag kunnen woningzoekenden tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen.

Een goede kans voor de woningzoekenden om zich breed te oriënteren en voor de woningverkopers de kans om de te verkopen woning met eigen creativiteit en inzet mooi op de kaart te zetten.

 

  © Stijl Studio 4