natuur2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

trendy2 

 

 

 

 

Waarom interieuradvies?

We voelen ons graag op ons gemak, in welke ruimte we ons ook bevinden. Thuis, in de woonkamer, slaapkamer, badkamer maar ook op kantoor. Elke ruimte heeft een eigen functie en daarbij ieder een andere sfeer en inrichting. Wanneer we geheel comfortabel zijn komen we tot rust, zijn we productief en kunnen we totaal onszelf zijn. Als we helemaal ontspannen zijn kunnen we optimaal gebruik maken van onze talenten. Om het beste in ons naar boven te halen is het belangrijk om de ruimte waar we ons in bevinden zo aangenaam mogelijk te maken. En de ruimte waar deze voor bestemd is totaal tot zijn recht te laten komen.

 

Inspireert

Het gebruik van de juiste kleuren, licht, materialen, meubels en design zijn hierbij van reuze belang. Deze sfeerbepalende aspecten prikkelen namelijk je zintuigen. Laat je zintuigen prikkelen, maar wel op de juiste manier passend in de daarvoor bedoelde ruimte. Een woonkamer moet uitnodigend en behaaglijk zijn, een slaapkamer moet rust bieden, een bedrijfspand behoord functioneel te zijn en een kantoor zou een inspiratiebron met hoge productiviteit en creativiteit moeten zijn.

 

Ontwerpt

Heeft u een ruimte die gebrek heeft aan sfeer of niet helemaal de sfeer uitdraagt wat u zou willen? Geef aan wat u aanspreekt en wij gaan er mee aan de slag!

 

Realiseert

Stijl Studio 4 helpt u graag in de zoektocht naar de juiste sfeer en kan u genoeg handvatten geven de ruimte zelf aan te pakken. Ook kunnen wij alles uit handen nemen en zorgen voor de uitvoering van het een totaalplan. Wij werken met gecertificeerde schilders en timmermannen die net als wij mogelijkheden zien in elke ruimte.

Een vrijbijvend oriënterend gesprek is kosteloos en helpt u een idee te krijgen van de mogelijkheden.

 

Stijl Studio 4 

 

 

  • Loftdeur

    Heb je ruimtegebrek, maar wil je toch een dichte doorgang creëren? Ga dan voor een loftdeur!

  • Maatmeubel

    Weinig ruimte in de badkamer, maar je wilt toch een unieke eyecatcher? Plaats een creatief maatmeubel!

  • Hangplanten

    Voor een leuk speels effect kun je ook een paar hangplanten aan de muur hangen i.p.v. een schilderij.

  © Stijl Studio 4