Nauerna

Door mijn verhuizing naar het landelijke Nauerna, daar waar het landschap er iedere dag anders uitziet, raakte ik nog meer geïnteresseerd in interieurdesign dan dat ik al was. Sinds mijn jeugd schuif ik al met meubels en ben ik druk met kleuren aanbrengen op de muren om een bepaalde sfeer neer te zetten.

 

Eigenzinnig huis

Maar terug naar Nauerna, het eigenzinnige huis dat ik daar had in te richten prikkelt mij nog dagelijks. Een mooie combinatie van staal, hout en beton. Nauerna is de basis geweest voor mijn interieurstyling/ontwerp studio. In dit huis, waar ik met mijn gezin woon, heb ik heel veel kunnen experimenteren en is de droom van een eigen bedrijf binnen het interieur werkelijkheid geworden. 

 

Mijn stijl

Een mix van materialen doet een ruimte tot leven komen en daar maak ik dus ook erg veel gebruik van. Ook ben ik niet vies van kleur, contrast en uitdagende prints, mocht de ruimte en de wens van de klant dit toelaten uiteraard. Waar rust en reinheid gewenst is werk ik ook graag met lichte tinten maar dan toch wel met een warme touch! Verder ben ik zelf echt fan van planten. Door planten te plaatsen wordt een ruimte meteen een stuk levendiger.

 

Persoonlijk advies

Ontzettend veel voldoening haal ik uit het realiseren van een plan voor een ruimte dat echt bij de klant aansluit. Wat mij betreft gaan we niet alleen voor trends. Trends zijn leuk maar een plan maken wat persoonlijke elementen bevat en tijdloos is, werkt vele malen leuker.

 

Inspireren

Een frisse wind door je interieur doet inspireren. Mijn enthousiasme en creatieve manier van denken werkt denk ik aanstekelijk. Door de connecties met kleine (vak)specialisten zoals lassers, houtbewerkers en meubelproducenten ben ik in staat mee te denken aan meubeloplossingen op maat die ook nog eens goed betaalbaar zijn.

 

Oriënterend gesprek 

Ik zou zeggen; spreekt persoonlijk en ongedwongen advies u aan en zit u met een ruimte in uw maag die wel wat aandacht kan gebruiken? Aarzel dan niet en laten wij eens gaan zitten voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  © Stijl Studio 4